Ett vitt år - 50% avklarat!

Ha! Bara resten kvar. Bara hemvägen kvar som löpare och andra sportnissar säger när man klarat halva loppet. Undra vad man säger i vasaloppet?

Januari, februari, mars, april, maj och juni utan att festa bara juli, augusti, september, oktober, november och december kvar.

Lite statistik kanske:
Viktnedgång: 5%
Midjemåttsminskning: 7%

Man har lite ont i benen efter träningen, klart man skulle ha tagit sig ett glas vin en kväll som denna, man har ju ändå tränat så det är man ju värd... Visst är det ofta så att när man känner sig sliten att man "behöver" ett glas. Eller om man jobbat mycket och är trött och bara vill slappna av. En grogg.

Det är inte bara när det är fest och stojjigt och stimmigt det är gott.
Jobba mindre och planera träningen och lära sig stretcha kanske också kan funka. Men just nu längtar jag till att få mysa med en pava rött. Men samtidigt får man väl vara rätt stolt ändå att man klarat sig så länge.

Är det inte tråkigt då? Nej när man träffar folk så snackar man och har kul och äter gott och snacks osv så det är inga problem. Det som är den riktiga utmaningen är den lugna sena varma sommarkvällen då man sitter ute innan myggsäsongen har börjat och det börjar lukta gott från grillen och man sitter sååå bekvämt i sin solstol.

Nästa år, fy fan vad jag ska grilla... JAG KÖR IGÅNG GRILLEN I JANUARI :-)

/ettvittar

RSS 2.0