Ett vitt år: 11 vita månader avklarade - bara en kvar!

Statistiken för 11 vita månader.

Θ Ingen alkohol på 11 månader
Θ 10% viktminskning
Θ 11% minskat midjeomfång
Θ Inga förkylningar ännu

Fan det här ser ut att klara sig fint!
Vi hade julfest på jobbet men jag skippade den. Julfest i november är inte riktigt min grej, dessutom fin höst ute. Men jag hade nog gått dit om det inte hade krockat med min träning. Dessutom med ett mål att vara viktmässigt all-time-low dan innan julafton så är det inte läge att fläska i sig julmat bara för att någon annan betalar :-)

Men är det inte så att jag skippar alla tillfällen där det dricks alkohol och därför inte utsätter mig för frestelser och därmed "duckar" mig igenom det vita året, dvs det hade aldrig hållt någon längre tid? Inte medvetet i alla fall, kanske ser jag mindre fram emot dessa tillfällen när man vet att man inte ska dricka. Jag har inte några problem socialt att berätta att jag har ett vitt år om det skulle råka komma på tal.

Det kan vara att prioriteringarna har ändrats detta år, i år har jag fokuserat på annat. Man får leta efter mål, stora och små och delmål på vägen, misslyckas, komma tillbaka, ge sig fan på att fortsätta, ta ett mindre mål inte gapa efter för mycket, sträva vidare, så som jag misstänker att civilisationen gjort i 200 000 år allfrån det att den moderna människan utvecklades i Afrika och sedan utvandrade via arabiska halvön, via Asien och sedan till Europa där jag sitter nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0