Seriös Schlagerfest...Melodifestivalparty!  Swingfly på bilden blev mer och mer poppis inför finalen.

Swingfly blev mer och mer poppis

Det var en rolig fest häromveckan men ingen alkohol för mig alltså. Folk sket väl i det högaktningsfullt och hade precis lika roligt för det. Man har väl hållit igång förut och kalasfin småplockmat + schlagerfinal o glada människor är ju inte fel.
Linda är finare i svart


Det känns som om schlagerfestivalen håller på och då är man inne i det men nu efter bara 10 dagar så är det redan SÅ glömt. Men en kul tradition. Bort med han schlagergeneralen bara så att det inte är samma låtskrivare år efter år, låt efter låt.

Mitt mål, ett vitt år, går än så länge bra. Men ibland ser man reklamen, man noterar den, man ser vintips och matlagningstv-program där det tas en liten "kockens vin" och om nu någon trodde att man inte påverkas av reklam så kan jag meddela att, det gör man! Det är väl därför företag lägger ut miljardbelopp på reklam också. De chansar nog inte med pengar i den storleksordningen. Just nu om jag inte hade haft vitt år, hade jag lätt suttit med ett glas rött...

En riktig fest alltså utan en droppe, fungerade hur bra som helst, men det var inget annat att gissa med så trevliga värdar och gäster.

Redan innan hade en av de bättre låtarna åkt ut, My heart is refusing me med Loreen.

Loreen kom inte med till finalen.

Och så till tävlingen. Ja inte i globen alltså utan på festen där man skulle gissa vem som skulle vinna. Hopplöst att gissa hur folk röstar, jag famlade i mörkret och lyckades välja Brolle som kom typ sist.

Men grattis till vinnarna i alla fall, i vårt fall blev den en melodifestivalcd i pris. Hur det går för Sverige i finalen det vet nog ingen. Men det ryktas att Norge har en superlåt på gång.

Just ja - jag har tagit månaden mars som någon slags icke-snacks månad också. Inga chips eller ostbågar blev det på festen heller. Oliver, kycklingklubbor, italienska brödpinnar, några konstiga såser (goda) plus en hel massa grönsaker skurna i plockmatsize. Gooott.

Och kaffe, jag gillar kaffe.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0